Apie mus

UAB „Sentios“ – jau 9 metus sėkmingai veikianti įmonė, kuri plėtoja savo veiklą pramoninės ir  laboratorinės įrangos srityje. Dirbame su gamintojais, kurie siūlo aukščiausios kokybės produkciją, tokie kaip Duran, Brand, Thermo Scientific, Kern, Binder, Hach Lange, Hanna instruments, Hirschmann, IKA, Testo, PerkinElmer ir kiti.

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite:
  • platų laboratorinių indų (kolbos, mėgintuvėliai, stiklinės, pipetės ir kt.) pasirinkimą,
  • įvairios laboratorinės ir analitinės įrangos (svarstyklės, termometrai, pH indikatoriai ir kt.) pasirinkimą,
  • laboratorinių baldų, traukos spintų asortimentą,
  • cheminių reagentų, skirtų cheminės technologijos, kosmetikos pramonei, asortimentą.
Mūsų klientai – mokslo organizacijos, mokyklos, universitetai, medicinos įstaigos, gamybinės įmonės.

Galite rinktis iš daugiau nei 250 000 prekių, esančių kataloge, o jeigu turite klausimų dėl asortimento, kreipkitės „Kontaktai“ skiltyje nurodytais kontaktais – visada padėsime ir patarsime renkantis laboratorinę įrangą ir pateiksime geriausią pasiūlymą.

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite matyti visas katalogo kainas jau su taikomomis nuolaidomis – tam nereikalinga papildoma registracija.

Minimalios užsakymo sumos nėra – kiekvienas užsakymas yra parengiamas individualiai klientui pagal pateiktą užpildytą užklausą.

Yra galimybė surasti ir tas prekes ar prekinius ženklus, kurių nerandate kataloge – susisiekite el. paštu info@senlab.lt, laiške nurodydami visą informaciją apie ieškomą produkciją.

Siūlome nemokamą pristatymą Lietuvoje, jeigu Jūsų užsakymo suma yra 100 eurų ir daugiau, taip pat pristatome visoje Europoje palankiomis sąlygomis.